URGENT

Dos palafollencs ferits lleus en un accident de trànsit a Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

 

Dos veïns de la nostre localitat han resultat ferits lleus després que el vehicle en el que viatjaven ha bolcat aquest matí, a 2/4 de 9, a la carretera N-II al terme municipal de Sta. Susanna.

Segons fonts policials el cotxe no hauria calculat bé a l’hora de sortir de la rotonda de la nacional i després de topar amb un senyal de trànsit, el vehicle ha bolcat .

Per poder rescatar als dos ocupants del vehicle ha calgut l’actuació dels bombers.

Tot i això, els dos palafollencs només han tingut ferides lleus.

La Nacional ha patit restriccions de trànsit, i la policia ha hagut de donar pas alternatiu en aquest punt de la via durant una mitja hora.

A la mateix via, a la NII però a Malgrat, la policia va detenir ahir a les 7 de la tarda a un conductor que va circular en sentit contrari durant més d’un quilometre a uns 120 km/h. La policia local va rebre l’avís d’un cotxe que circulava pel passeig marítim amb evidents signes de fer-ho sota els efectes de l’alcohol. De seguida els agents van seguir el noi fins la sortida del municipi, quan es va incorporar a la NII, en sentit Santa Susanna, però pel carril de l’esquerra, posant en perill la resta de conductors. Després d’una persecució, els agents van poder aturar-ho, ja a Sta Susanna i després de fer la prova d’alcoholèmia, va constatar que triplicava el màxim permès per llei, pel que va quedar detingut per diferents delictes relacionats amb el trànsit.

En la persecució hi van intervenir 2 vehicles i una motocicleta policial.

També ahir, i també a la NII a Malgrat, un vehicle va patir un accident al matí quan sortia de la via per entrar a Malgrat pel carrer Guillem de PLF. Aquest accident no va provocar ferits.

La foto de portada és de l’últim accident. Foto de la Policia Local  de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics