URGENT

PLF comença l’any amb una mínima apujada de l’atur

Compartiu aquesta història

El gener s’ha tancat a la nostra localitat amb 1 aturat més que a l’inici d’any, arribant a les 863 persones. Aquest augment suposa una apujada del 0.12% respecte el mes anterior.

Interanualment, les dades del gener d’aquest any són millors de les de l’any passat. Llavors hi havia a la nostra vila una 50a de desocupats més. L’any passat, a diferència d’enguany, hi va haver una davallada de l’atur. Les dades d’aquest 2014 s’assemblen en nombre a les del gener del 2010.

A Malgrat i a Tordera l’atur ha disminuït. Destaquen les 40 persones menys, baixat dels 1700. A Malgrat, la disminució ha estat més discreta, rebaixant el seu atur en 3 persones, i situant-se a les 1790, just un centenar més que a Tordera.

En canvi, a Pineda és on més ha apujat el nombre de desocupats. El gener ha deixat 70 persones més a l’atur i s’acosta a les 3150 persones, un 2.3% més que al desembre.

En el global de la comarca, l’atur ha augmentat en menys d’un 1 per cent, el que suposa unes 300 persones més. Això implica que ara a la nostra comarca hi ha 39780 persones a l’atur.

Blanes, també augmenta en 77 persones i torna a superar els 4000 blanencs sense feina

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics