radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » L’amateur perd, però continua segon

L’amateur perd, però continua segon

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 750 0

 

El partit contra el Cristianenc va començar molt bé pels palafollencs que al minut 5 Vilanova ja havia transformat un penal i s’avançaven al marcador. Però la realitat és que els visitants van acabar donant la volta al marcador per imposar-se 1 a 2 al municipal de PLF. És la segona ensopegada de l’equip que la setmana passada va perdre. La derrota fa que els locals s’allunyin del líder, l’Aro, que ara és a 4 punts.

La propera jornada buscarà una victòria per no distanciar-se més dels girtonins. Serà en el seu desplaçament ál camp del Blanes, que és 15è a la classificació.

Just al contrari va passar al camp del Tossa amb l’Infantil. Els palafollencs van començar malament, i els selvatans es van avançar amb 2 gols. Finalment però els palafollencs van poder donar la volta al marcador amb gols de Pavon, Redel, Merayo i Quero. 4 gols que van deixar el 2 a 4 final al marcador. Victòria de l’infantil, que es situa 5e a la classificació, i la propera jornada rebrà el Maçanet, que és 8è.

El cadet tenia descans aquest cap de setmana. Ha descansat com a 3r classificat a 11 punts del líder, però amb un partit menys.

La propera jornada jugaran contra l’Arbucienca que és 14è a la taula.