URGENT

Malgrat reprèn la campanya de millora de l’accessibilitat de voreres

Compartiu aquesta història

 

El consistori ha engegat la segona fase d’aquesta campanya que té com a objectiu fer del municipi veí un poble totalment accessible per als vianants. Per aconseguir-ho s’estan adaptant i millorant les voreres de diferents indrets del municipi. La priorització és treballar en aquells accessos propers a zones de màxima concurrències, com són escoles, l’institut, el centre cívic o el camp de futbol.

Les intervencions consisteixen en rebaixar les voreres en diferents punts per facilitar el seu ús a persones amb dificultats o mobilitat reduïda. Aquestes obres les porten a terme els treballadors dels Serveis Municipals conjuntament amb dues persones que estaven en situació d’atur i que han estat contractades per l’Ajuntament a través dels Plans Ocupació 2013-2014

Aquesta segona fase ha començat amb la creació de 8 rampes per adaptar els passos de vianants a la zona del carrer Guillem de Palafolls i d’accés a la caserna de la Policia Local.

Fins el juny es preveu també 6 rampes per adaptar els passos de vianants d’accés al nou Pavelló municipal i el gimnàs i al Col•legi Vedruna. A més, la campanya d’enguany preveu adaptar passos de vianants a diferents barris del poble.

Durant la primera fase del projecte, que es va fer l’any passat, es van adaptar 27 passos. Aquest projecte acabarà amb una millora dels accessos a zones amb equipaments municipals, però també a parcs i platges, centres geriàtrics o farmàcies, entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics