radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » El cadet de futbol atropella al Malgrat

El cadet de futbol atropella al Malgrat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 740 0

 

L’equip palafollenc no va tenir complicacions per endur-se la victòria de l’enfrontament contra l’Olímpic Malgrat pre 5 a 3, amb gols de Salazar, Ayoub, Clapes, Cabello i Veleda. El Malgrat va marcar el seu primer gol de penal i els altres 2, quan el partit ja anava 5 a 1.

El cadet és 3r a 12 punts del líder. La propera jornada jugaran al camp del 4 vents de Blanes, que són els 13ens classificats.

L’amateur continua líder en solitari amb 40 punts a 1 del segon classificat. Aquest cap de setmana han guanya 3 a 0 al municipal de PLF contra el Cellera. Els gols locals els van fer Quintero, Víctor i Galarza, els dos últims a la 2a part.

La propera jornada buscaran una nova victòria a casa del Cal Aguidó blanenc, 8è classificat.

Per la seva banda l’Infantil va empatar a 3 a casa contra el Blanes C. Va ser un partit molt igualat, però el PLF va dur la iniciativa en el marcador. Qui trencava la igualada al marcador, sempre era el PLF, però els blanencs aconseguien empatar sempre el partit fins el 3 a 3 final.

Els gols dels locals els van marcar Muñoz, Noel i Troncoso. La propera setmana jugaran a casa del Breda, que és 2n classificat, mentre que l’infantil de PLF és 5è a la taula.