URGENT

Enxampen 3 homes quan intentaven entrar en un bloc a mig construir a Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Una unitat ciclista de la Policia Local va detectar ahir al migdia, pels volts de les 12.30, a 3 homes que entraven dins un immoble situat davant de l’escola Marià Cubí de Malgrat. El bloc està a mig construir i tot i que es va tapiar els accessos per evitar l’entrada de persones, el tapiat ha estat malmès pel que és molt senzill colar-se a l’interior.

Ràpidament s’hi ha desplaçat diferents unitats policials que han identificat als 3 homes. Tots ells tenen antecedents policials i, un dels identificats a més, estava en situació de crida i cerca pels Mossos d’Esquadra.

Davant d’aquesta situació, la policia local va detenir a aquesta persona i en va imtupar les altres dues per haver entrat a robar en aquest bloc de pisos deshabitat.

La policia local de Malgrat ha detingut en els últims dies a dues persones més. Una aquest cap de setmana, quan la policia va enxampar in fraganti un home quan intentava accedir a l’interior d’un vehicle que estava estacionat al passeig marítim, a la zona d’oci nocturn de Malgrat.

La segona detenció correspon a una persona sobre la que pesava una ordre de cerca i captura per delictes contra la salut pública. En aquest cas, la policia de Mlagrat la va detectar arran d’un control rutinari efectuat aquest passat cap de setmana a la població veïna.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics