URGENT

PLF acaba el 2013 amb menys aturats que a principis d’any

Compartiu aquesta història

El mes de desembre es va tancar a la nostra vila amb una nova davallada del nombre de desocupats. L’any es va tancar amb 862 persones a les llistes de l’atur, 17 persones menys que al novembre.

L’any 2013 va començar a la nostra població amb 922 persones a l’atur, el que significa que la nostra població ha canviat d’any amb una 60a de persones menys a l’atur. De fet les dades d’aquest passat mes de desembre són millors que les del 2012 i que les del 2011, quan hi havia una desena de persones més a l’atur que actualment.

En general, l’any passat ha sigut un any de contrastos pel que fa a l’ocupació i la fluctuació dels nombres d’aturats. Així, al mes de febrer es va assolir el sostre del nombre de persones sense feina a PLF, amb 922, mentre que a l’agost, en plena campanya turística, es va arribar a reduir l’atur fins les 767 persones, el mínim anual a PLF.

 

L’atur s’ha reduït al desembre a totes les poblacions veïnes excepte a Sta Susanna, que s’ha apujat en 5 persones fins arribar a 266 persones sense feina.

L’any s’ha tacanta amb una important rebaixa de desocupats a Tordera, on han trobat feina més de 100 persones situant el nombre d’aturats en els 1730.

Pineda reduiex en 91 persones el seu atur, però no aconsegueix baixar de les 3000 persones. Blanes aconsegueix reduir en una 80a la seva llista d’atur i ja està per sota de les 4000 persones.

Malgrat redueix en 23 els seus aturats i ha acabat l’any amb 1793 persones sense feina.

En totes aquestes poblacions, s’ha tancat l’any amb menys aturats que no pas quan es va iniciar.

 

gràfic

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics