URGENT

L’ERO temporal de Nylstar afectarà al 75% dels treballadors durant un mes

Compartiu aquesta història

 

Els treballadors de la Nylstar de Blanes (l’antiga SaFa) han acceptat la proposta de l’empresa de presentar un ERO temporal per enviar a l’atur ,com a màxim durant un mes, el 75% de la plantilla.

La direcció de l’empresa, que produeix fils de niló, justifica l’ERO argumentant que cal reduir estoc existent davant d’una davallada important de les comandes.

D’aquesta manera , l’empresa presenta avui l’expedient davant el Departament de Treball i el període d’aplicació serà del 19 de desembre al 31 de gener. Aquest és el primer ERO que pateix l’empresa, que al 2010 va superar un concurs de creditors.

A Nylstar hi treballen 257 persones. D’aquestes 193 aniran, com a màxim un mes a l’atur. L’acord ha estat ratificat pel 95% dels treballadors de la companyia.

La decisió de l’empresa arribava només quatre mesos després que la direcció de la companyia comuniqués que esperava mantenir com a mínim una taxa del 20% de creixement anual durant els pròxims 5 anys.

Amb un volum de negoci de 60 milions d’euros l’any passat, Nylstar de Blanes exporta el 90% de la seva producció de fil de Niló.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics