URGENT

Lloret aprova un pressupost un 5% més alt que el d’aquest any

Compartiu aquesta història

 

Ahir el ple de l’Ajuntament de Lloret va aprovar el pressupost municipal per a l’any vinent, que enguany ascendeix a 62,3 milions d’€. Aquesta xifra representa un 5,1% més respecte al pressupost d’aquest any que era de poc més de 59 milions.

Aquests 3 milions més venen motivats per l’entrada en funcionament del Centre de Tractament de Residus i per l’aplicació de l’impost per estades turístiques.

Pel que fa a aquest darrer impost la seva aplicació ha comportat un increment dels recursos disponibles, en més d’un 22% respecte de l’any passat. Un diners que s’invertiran en un augment de la promoció i foment del turisme a la ciutat.

El pressupost es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC, PSC i ICV-EUiA mentre que els grups municipals del PP i Millor a més del regidor no adscrit, van votar-hi en contra

Pel que fa la despesa ordinària, s’incrementen les partides econòmiques a les àrees de Benestar i Família, Ensenyament i Promoció Econòmica.

L’aposta per una major optimització dels serveis i per l’estalvi han permès que l’Ajuntament de Lloret situar-se ja per sota del llindar d’endeutament permès, complint així els objectius marcats per aquest any.

Les inversions pugen a 7milions i mig d’euros.

En aquest apartat destaquen les millores a barris i urbanitzacions, principalment a través de l’adequació i embelliment de carrers, parcs i jardins.

Com a noves infraestructures, està previst l’inici de la construcció de la caserna de la policia local, amb un pressupost de 600 mil euros per a aquest any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics