radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Ja es pot inscriure a la fira Palafolls TotCanvi de diumenge

Ja es pot inscriure a la fira Palafolls TotCanvi de diumenge

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 748 0

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls amb el suport de l’Ajuntament i de Ràdio Palafolls torna a celebrar una nova edició de la Fira d’intercanvi i d’oportunitats Palafolls Totcanvi.

Aquesta edició tindrà lloc aquest diumenge amb un canvi d’ubicació. Les obres de construcció de la nova caserna de policia ha obligat a l’organització a traslladar el certamen a la plaça de Poppi, just davant del cafè. Allà és farà aquesta nova edició de la TotCanvi de 10 del matí a 2 del migdia.

La fira té com a objectiu principal facilitar un dia i un espai habilitat per intercanviar o vendre objectes de segona mà o oferir serveis com cangurs, professors de llengua o d’altres similars. En el cas concret de venda d’objectes o serveis és obligatori que el preu establert sigui menor al preu normal de venda habitual.

Palafolls Totcanvi és una fira que va adreçada tant a persones individuals com a comerciants que volguin desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme l’intercanvi amb d’altres participants o venent el producte a un preu simbòlic. Per tal d’assegurar el compliment d’aquesta normativa l’organització es reserva el dret de valorar el preu establert dels objectes i serveis posats a la venda. També és permès intercanviar o vendre serveis prestats per un mateix, així queden permeses la venda o intercanvi de classes d’idiomes, manualitats, etc.

Qui vulgui participar a la fira cal que s’inscrigui a través del formulari que trobaran a la plana web palafolls.cat. Amb aquesta inscripció l’organització facilitarà un espai i una taula per poder participar-hi.

A més aquest any la fira torna a coincidir amb un matí amb un munt d’activitats organitzades amb la voluntat de donar suport a La Marató de TV3 com és el tradicional Vermunt Solidari organitzat pel Casal d’Homes de Palafolls o les actuacions dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa. Tota la programació d’aquell mati es pot consultar a l’agenda d’activitats del mes de desembre