URGENT

PLF encendrà els llums de Nadal progressivament a partir d’avui

Compartiu aquesta història

 

Com és habitual, la primera setmana de desembre és la triada per l’Ajuntament per anar posant en marxa els llums de Nadal que un any més decoren els principals carrers de la nostra localitat.

A partir d’avui s’aniran encenent, primer als barris i a St Genís, de forma progressiva i a finals d’aquesta setmana es farà l’encensa dels llums instal•lats al centre de PLF i que cada cop es troben en més carrers del municipi.

Des de fa uns anys el nostre municipi ha apostat per una decoració diferent, combinant motius tradicionals, com estels de colors (que enguany son a St Genís), amb frases al•legòriques o parts de poemes de diversos autors.

Cada any s’han anat introduint noves llums que es van incorporant a la decoració nadalenca i que estan pensades i realitzades per la brigada municipal amb tecnologia Led.

Així al centre de PLF, està decorat amb frases el carrer d’entrada fins el Sindicat, el carrer Major, i els llums dels nombres primers a la plaça de les Valls d’Ax.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, la nova decoració d’aquests any s’instal.larà a la plaça de Poppi just a l’entrada del teatre municipal.

Tot i això aquesta llum encara no s’instal.larà i no serà fins a tocar de Nadal que es posarà aquesta nova decoració, del que només es sap que no serà cap frase com fins ara.

La decoració pública de Nadal estarà en marxa des d’aquesta setmana i fins passades les festes de Nadal, quan es tornaran a desmuntar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics