radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Dos veïns de PLF acusats de robar en almenys 12 domicilis d’urbanitzacions locals

Dos veïns de PLF acusats de robar en almenys 12 domicilis d’urbanitzacions locals

COMPARTEIX-HO
, / 680 0

Segons ha pogut saber aquesta emissora de fonts policials, els Mossos d’Esquadra han imputat a 2 veïns de la nostra vila com a presumptes autors d’almenys 12 robatoris amb força a l’interior de cases situades en les urbanitzacions de la nostra vila.

Serien així, els causants de la majoria de robatoris que s’han produït en els últims mesos a la nostra localitat, sobretot focalitzats en les urbanitzacions de PLF, que degut a la seva extensió, és més senzill actuar sense ser vist.

Ara els dos imputats, tots dos joves, estan a l’espera de ser jutjats.

D’altra banda la Policia Local de PLF ha confirmat que 1 d’aquests acusats ha estat denunciat a més, per circiular sense carnet de conduir. De fet apunten que s’ha caçat en almenys dues ocasions, pel que ha estat denunciat penalment.

Encara entorn a la policia local, el cos està provant aquests dies l’ús de motocicletes per tal d’apropar més el servei a la ciutadania.

Actualment el cos local té 2 cotxes de patrulla logotipats, però estudiar introduir almenys una motocicleta per ser més accessible i donar continuïtat al projecte de policia de proximitat.

Ara com ara només es prova l’ús d’aquests vehicles, amb la intenció d’acabar introduint-les al servei el proper any.