radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Blanes nega que hi hagi intenció de fer cap actuació al pou de PLF

Blanes nega que hi hagi intenció de fer cap actuació al pou de PLF

COMPARTEIX-HO
, / 727 0

 

En l’últim ple municipal, el regidor de pagesia i medi ambient de la nostra localitat Juan Andrés Osorio, va assegurar que l’empresa Aigües de Blanes, responsable del servei a la ciutat veïna, havia sol.licitat fer treballs per aprofundir el pou de captació que té a la nostra vila des de fa uns anys.

Avui, però, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha afirmat que no té cap constància que l’empresa, participada per l’Ajuntament de la ciutat, tingui intenció de fer cap treball al pou que té a tocar de la Tordera a la zona del Molí d’en Puigverd.

Marigó ho ha assegurat en declaracions a RP.

Segons l’alcalde el pou de PLF només treballa algunes hores a la setmana però només com a manteniment, per tal de tenir-lo en condicions en el cas que algun dia s’hagi de utilitzar.

En aquest sentit afirma que la ciutat ja ha signat un contracte amb Aigües Ter Llobregat, per tal de garantir el subministrament d’aigua a la vila, havent només d’utilitzar els pous com el de PLF, en cas de necessitat per manca de subministrament.

Marigó apunta que la polèmica entorn les possibles obres de l’empresa Aigües de Blanes neix de la desinformació de l’Ajuntament de PLF. A més l’alcalde assegura que el pou ja té la profunditat de 40m, pel que no caldria aprofundir-los més com denuncien les autoritats locals.

És per això que Marigó s’ha mostrat disposat a reunir-se amb el consistori palafollenc per esvair dubtes.