URGENT

PLF fraccionarà els principals rebuts el proper any

Compartiu aquesta història

La junta de govern local ha decidit aquest mes de novembre dividir els rebuts principals impostos per tal que els palafollencs els paguin fraccionadament.

El govern ha aprovat el calendari fiscal del proper any i després de les converses mantingudes amb l’àrea de recaptació de la Diputació, han decidit que els principals impostos es paguin en diferents tongades. Un fraccionament universal i automàtic que entrarà en funcionament l’any vinent.

Així l’IBI, l’impost municipal de més quantia econòmica que paguen els palafollencs, es cobrarà de forma quatrimestral, és a dir en 3 rebuts durant l’any; el febrer, al juny i a l’octubre.

Fins ara aquest impost municpal es podia pagar en dues vegades si el rebut estava domicialiat. L’any que ve serà fraccionat per a tothom en 3 rebuts.

Tenint en compte que les escombraries es paguen juntament amb l’IBI, Aquest rebut també es pagarà en 3 vegades.

L’impost de circulació de vehicles es passarà a cobrar en 2cops; al mes de febrer i de maig.

La voluntat del consistori és evitar l’impacte econòmic que provoquen els principals rebuts municipals en mesos concrets i dividir així la carrega fiscal durant més mesos.

Altres taxes que també es divideixen és el de guals d’estacionament, que passaran a pagar-se en 2 rebuts repartits els mesos de febrer i de setembre.

El govern municipal destaca que aquests fraccionaments es faran sense que hi hagi cap mena d’increment de preu o aplicació d’interessos, pel que una família que pagui 300€ d’IBI , ara ho pagarà en tres rebuts de 100€.

El fraccionament de rebuts serà per a tots els palafollencs i de forma automàtica sense necessitat de demanar-ho o de fer tràmits complementaris.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics