URGENT

El PP demanarà la creació d’una comissió d’estudi de la situació empresarial de PLF

Compartiu aquesta història

Com ja havien anunciat fa unes setmanes, els populars han presentat una moció al proper municipal en la que es demana la creació d’una comissió per tal d’estudiar l’actual situació empresarial de la nostra vila per avaluar els possibles aspectes a millorar per incrementar l’activitat econòmica de PLF.

En aquest sentit el PP, recorda que a PLF hi ha entorn els 830 aturats pel que també demana un estudi aspectes d’entorn i que poden influenciar en el fet de la creació, concolidació i arribada de noves empreses al nostre municipi. Així sol.licita que s’avalui el nivell d’impostos, el nivell de renda, la localització o el nivell d’educació de la nostra vial.

Amb aquestes variants, els populars creuen que es pot donar resposta a les necessitats de les PIME aportant les eines suficients pel creixement d’aquest tipus d’empreses. A més consideren que cal crear el marc necessari, per tal que les empreses vegin en PLF un lloc atractiu per implantar-se.

El PP demana la creació d’aquesta comissió, que estaria composada per partits polítics, representants de les diferents zones industrials i comercials així com per tècnics municipals i representants de l’administració.

El PP va anunciar fa uns dies la seva intenció de presentar mocions en els plens municipals per tal de fer que els partits municipals es posicionessin entorn a qüestions que els populars consideren d’interès. Aquesta serà la primera moció presentada pels populars i que es debatrà el proper dimarts en sessió ordinària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics