radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Xerrada sobre l’ús de les xarxes socials a les empreses

Xerrada sobre l’ús de les xarxes socials a les empreses

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 631 0

La Regidoria de Promoció Econòmica de Malgrat ha preparat una sessió informativa sobre la relació entre les xarxes socials i la web 2.0 amb el món empresarial.

El principal objectiu d’aquesta sessió és apropar empreses i als emprenedores aquestes noves eines de comunicació que poden ajudar a les empreses a interactuar amb els seus usuaris o potencials clients.

La sessió informativa, que es farà demà dimecres, anirà a càrrec d’un expert i durarà 4 hores, des de les 3 i fins les 7 de la tarda al Centre Cultural del barri del Castell.

La jornada de treball, que és gratuïta, tindrà un contingut adreçat a conèixer què són les xarxes socials i la web 2.0 , per què serveixen i com utilitzar-les en l’àmbit empresarial,.

Així la trobada vol aproximar-se a aquestes noves tecnologies de la comunicació, per que creixen i quina és la seva utilitat.

Es tractaran les xarxes més conegudes com Facebook, Twitter o les més professional Linkedin i Xing. També es parlarà d’una xarxa social privada: coneguda amb el nom de Ning i xarxes socials verticals.

A banda d’aquesta aproximació també es donaran pautes per usar-les i com fer en una xarxa social des d’un punt de vista empresarial, atenent al marc legal.

Tot i ser una jornada gratuïta, els interessats han de confirmar assistència a la Regidoria de Promoció Econòmica. Trobareu el contacte per formalitzar la inscripció al web de RP.

 

Àrea de Serveis Personals, carrer de Ramon Turró, 47 o bé per telèfon 93 765 56 80 o correu electrònic promocioeconomica@ajmalgrat.cat).