URGENT

Blanes destina 92 mil € a arreglar l’asfaltatge de carrers

Compartiu aquesta història

 

El projecte aprovat permetrà renovar el paviment en trams de 22 carrers de la ciutat.

Així ho va acordar la Junta de Govern Local, que ha hagut de demanar a la Diputació de Girona un canvi el destí previst d’una subvenció aprovada al maig. Aquella subvenció, de 136 mil€, era per “despeses d’inversió, despeses corrents i despeses culturals”.

D’aquests, 106 mil corresponien a la “renovació de paviments en mal estat” i 30 mil a l'”adequació d’espais per al departament de recursos tecnològics de l’Ajuntament”.

El consistori, però, va veure com sorgien “necessitats en diversos equipaments” que “requereixen una actuació urgent de reparació o millora”, de manera que es va apostar per canviar l’apartat de “millores en equipaments tecnològics” per “millores en equipaments municipals”, ampliant la partida fins als 42 mil€.

Així que la partida de millora de paviments es redueix fins als 92 mil euros.

Un cop la Diputació accepti els canvis en els conceptes de la subvenció, es redactarà el plec de clàusules que

han de regir la posterior adjudicació per concurs públic. De moment, la Junta de Govern ja va aprovar la “memòria valorada” que recull la necessitat d’actuar en trams de 22 carrers, el que suposa un total de 6 mil metres quadrats.

Un cop s’adjudiqui, possiblement per un preu menor, es faran servir els diners restants per incorporar nous trams de carrers.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics