URGENT

Nova campanya “Tu ets solidari” a PLF per recollir productes de primera necessitat

Compartiu aquesta història

 

Des d’avui i fins el dia 13 de desembre es farà a PLF una nova campanya Tu ets Solidari. Es tracta d’una campanya solidària de recollida de productes de primera necessitat, ja siguin aliments, productes d’higiene personal o per a la llar.

Es tracta de productes bàsics per a qualsevol família, i que seran distribuïts per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament a les famílies més necessitades de la nostra vila durant aquestes properes festes de Nadal.

Aquesta campanya de recollida de productes bàsics es fa diverses vegades durant l’any a la nostre població per cobrir les necessitats d’aquestes famílies que estan en situació econòmica precària.

L’objectiu de la campanya és poder repartir aliments de caducitat a llarg termini (llaunes, conserves, pasta o arròs), materia d’higiene personal (xampú, gel compreses o bolquers) o per a la llar (llegiu, sabó per la rentadora, o altres productes de neteja).

Els punts de recollida de les aportacions són la Masia Can Florenci – Casal de la dona, el local jove de Can Batlle i el Casal d’Avis del centre.

En aquesta campanya hi col.laboren l’Associació de Dones de Palafolls, Associació de Jubilats i Pensionistes de Palafolls i Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics