radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Dilluns es poden començar a demanar les ajudes pel menjador escolar de la llar d’infants

Dilluns es poden començar a demanar les ajudes pel menjador escolar de la llar d’infants

COMPARTEIX-HO
, / 766 0

 

Per 4t any consecutiu, la Diputació de BCN ha obert una línia d’ajudes econòmiques per subvencionar part del cost del menjador de la llar d’infants.

D’aquesta manera qualsevol família de PLF que tingui, o hagi tingut aquest 2013 el seu infant matriculat a la llar i hagi utilitzat el servei de menjador, pot sol•licitar aquestes ajudes. Segons Judit Puig de l’Àrea de Serveis Socials, els pares ja han rebut una carta informativa indicant que el termini de sol•licituds serà del 4 al 15 de novembre.

La diputació destina una quantitat econòmica a l’Ajuntament de PLF, que distribuirà les ajudes a partir de les sol.licituds. Per fer-ho s’aplicaran els barems i es puntuarà cada demanda segons uns criteris, entre els quals els ingressos econòmics per determinar qui rep les ajudes. D’entrada només els empadronats a PLF poden accedir a aquestes ajudes.

Aquestes ajudes es sumen a la resta de líonies de beques que s’atorguen des de Serveis Socials entorn a l’educació. En aquest sentit hi ha ajudes en menjadors escolars, que es demanen al juliol, subvencions pels llibres de text, que es sol.liciten al setembre, i pel menjador de la llar d’infants, que s’atorguen ara.