L’amateur de futbol guanya i ja és líder en solitari

L’equip ha guanyat solventment al Farners i aconsegueix així despenjar-se en solitari al capdavant de la classificació. Els de la Selva i els palafollencs arribaven compartint liderat i qui guanyés al camp de Sta. Coloma, es quedava sol al capdavant del campionat.

La victòria se la va endur el PLF per 2 a 4, amb gols de Vilanova, Ayuso, Martín i Amoròs. És la 6a victòria dels locals en les 8 jornades disputades fins ara, cosa que el posen al capdavant de la taula a 3 punts del Farners, que ara són 2ns.

La propera cita serà al municipal palafollenc aquest cap de setmana contra el Silenc, que és 10è a la taula amb 2 victòries fins ara.

El cadet va golejar aquesta setmana al St Hilari, que va ser atropellat pels palafollencs. El resultat final, 6 a 1 reflexa la superiorita dels locals. En el minut 3 s’avançava el PLF amb un gol de Gonçalo, i al 18 empatava el St Hilari, amb un gol en pròpia porta dels palafollencs. A partir d’aquí recital de gols de Gomez, Ferrer, Ayoub, Mateo i un gol en propia porta dels de la Selva.

6 a 1, i 3 punts més pel cadet que ja és 3r a la classificació amb 12 punts. La propera jornada jugaran al camp del Racing Blanenc, que és 13e.

L’infantil de PLF no va poder passar de l’empat a 2 a casa contra la Vidrerenca. Els palafollencs sempre van portar ala iniciativa al marcador, però els selvatans van neutralitzar els dos gols de Troncoso. Al final empat i repartiment de punts. Els palafollencs són 7s a la taula i aquesta setmana descansaran.