L’amateur es consolida a la part alta de la classificació

L’equip, ascendit aquesta temporada, ja fa algunes jornades que és líder de la classificació seguint l’espectacular campanya de l’any passat. Aquesta setmana s’ha imposat a casa contra el Tossa per 2 a 0. Els dos gols dels locals van ser d’Hernandez al minut 7 i 51 de partit. Els 3 punts consoliden als palafollencs com a líder de la classificació empatat a punts amb el Tordera.

Aquest proper cap de setmana podran fer un pas de gegant si guanyen al Farners, que són 3s a la taula amb 2 punts menys que els palafollencs i un partit menys. Si guanya el PLF començarà a obrir distàncies amb els seus competidors més directes a la part alta de la taula.

L’infantil ha descansat aquesta setmana i ho ha fet com a 5è a la classificació. El proper rival dels palafollencs serà el vidrerenca, actuals 3rs.

Per últim el cadet ha derrotat en un interessant partit al Farenrs a Sta Coloma. Mas va començar marcant pels palafollencs, però els de la Selva van capgirar el marcador amb un 2 a 1. Finalment, però, els gols de Ayoub, Eric i Guillen van donar la victòria final als cadets palafollencs, amb un resultat final de 2 a 4. L’equip és 5è, i la propera setmana rebrà al municipal de PLF al St Hilari que és el 13è classificat de la lliga……

Aquest vespre podreu repassar tota l’actualitat esportiva de PLF a l’En Joc de RP.