URGENT

Dilluns al migdia es discutiran les ordenances municipals en un ple extraordinari

Compartiu aquesta història

Finalment el ple municipal que ha de debatre els impostos i taxes municipals es celebrarà dilluns vinent a la 1 del migdia a la sala de plens municipal.

La proposta del govern, feta pública fa 10 dies pel regidor d’hisenda, Josep Ribas en aquesta emissora, serà la congelació dels impostos i taxes i només modificar algunes aplicacions, sense que això hagi d’afectar les butxaques dels consumidors. El PSC, a través de les xarxes socials ha assegurat que prenen aquesta determinació davant de la “difícil situació econòmica del país”. Els socialistes asseguren que ni tan sols apujaran el 10% del IBI que “exigeix el PP de Rajoy”.

Per la seva banda els populars locals també han fet pública la seva demanda d’aplicar una reducció generalitzada a les ordenances municipals. També a través de les xarxes socials, els populars han demanat al govern que deixi de “maltractar” a les famílies treballadores de PLF.

Esquerra és l’altra actor polític que ha fet saber el seu posicionament,  demanant que es congelin les ordenances municipals i alertant d’una possible rebaixa dels impostos locals. Asseguren que es podria veure afectat el bon desenvolupament de les tasques i dels serveis municipals.

Les ordenances seran un dels 4 punts del ple de dilluns, en el que també s’haurà d’aprovar el reglament d’associacions i entitats ciutadanes de PLF, així com l’establiment del servei públic del cementiri.

Per últim, es donarà compte de l’informe referent a la morositat corresponent al 3r trimestre de l’any.

El ple serà enregistrat i remés el mateix dilluns després de l’informatiu de les 9 del vespre

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics