radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Tot a punt per l’Aplec Maria Sabatera de PLF

Tot a punt per l’Aplec Maria Sabatera de PLF

Ràdio Palafolls

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 742 0

Aquest diumenge al matí es farà la 1a edició de l’aplec Maria Sabatera de PLF en homenatge a la col.laboradora de RP, Maria Fenoll.

La Maria va entrar a la ràdio l’any 1987 i des de llavors ha presentat incansablement el programa El despertar de PLF cada diumenge a la sintonia de RP, una finestra setmanal a la sardana. Amb un to pedagògic, la Maria arriba cada diumenge a les cases de centenars de palafollencs i de persones d’altres municipis que tenen una cita obligada amb RP cada diumenge.

La Maria va arribar a la ràdio, quan les instal.lacions de l’emissora es van instal.lar a la plaça Major, i va començar a fer el programa quasi obligada pel seu fill.

Així ho recordava la mateixa Maria Fenoll, en una entrevista a L’En Xarxa de RP.

La Maria Fenoll, coneguda com a Maria Sabatera, per que durant molts anys va regentar una sabateria al municipi, és qui més ha fet pel món sardanístic i per a la promoció d’aquesta dansa a PLF, i per això l’Ajuntament, la Cobla i aquesta emissora han decidit d’homenatjar-la amb un aplec sardanístic.

Un homenatge que l’omple d’alegria i d’orgull, tot i que no amaga que també li fa molta vergonya aquest reconeixement.

Aquest diumenge a les 11 començarà l’aplec a la plaça del Fòrum Palatiolo amb la participació de dues cobles. L’anfitriona Cobla de Palafolls i la convidada Cobla Sta Maria de Blanes. A la trobada s’hi reuniran amics de la Maria, companys i amants de la sardana durant tot el matí i migdia, ja que després de l’actuació, l’Ampa de l’Escola de Música i dansa organitza una botifarrada popular per acabar d’arrodonir l’Aplec. L’àpat costa 8€ i es poden comprar els tiquets anticipats a la Farmàcia Moner, Al Cafè i A Carme Fruita i verdura.