radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Comencen les obres d’ampliació del Servei de Respir

Comencen les obres d’ampliació del Servei de Respir

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 616 0

 

Aquests dies han començat els treballs per ampliar l’espai útil del servi que atén a persones amb dependència durtant el dia. El servei de Respir, que ocupa la 1a planta del casal de l’avi del centre, ofereix un espai amb cuidadors on aquestes persones poden fer tallers orientats i creats especialment per persones grans i amb problemes intel.lectuals, oferint així un respir als seus cuidadors. Actualment hi ha una 10a d’usuaris, per que no hi ha més demanda, però també per que no hi ha espai suficient com per ampliar les places.

Amb les obres que han començat es vol arribar a tenir una capacitat de 20 persones, ja que la voluntat del consistori és obrir el centre a places concertades per la generalitat, cosa que els obliga a reunir tot un seguit de requisits i mínims d’infraestructura que es vol corregir amb aquests treballs. Ho ha explicat la regidora de serveis socials de PLF, Dolors Agüera.

Les obres, que estaran enllestides al mes d’abril, condicionaran molt més espai que ja estava preparat des d’una intervenció anterior, però que calia acabar de preparar pel seu ús. Agüera explica en que consistiran les obres.

El servei es va posar al 2007 sols al matí, però de seguida es va ampliar també a les tardes i amb un servei de menjador.

Aquests treballs d’ampliació del Respir estan inclosos dins les obres generals del casal de l’avi que també inclouen uns nous lavabos, l’ampliació de la barra del bar, habilitar la zona recreativa pels jubilats, millorar la climatització i augmentar la potència elèctrica del local. Tot plegat té un pressupost de 270 mil€