radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Es constitueix la secció local de Ciutadans a PLF

Es constitueix la secció local de Ciutadans a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 777 0

 

La setmana passada es va constituir a PLF la secció local de Ciutadans, el partit amb representació al Parlament de Catalunya i que té com a dirigent destacat a Albert Rivera

Es tracta d’un partit que s’autodefineix com a socialdemocrata, liberal i no nacionalista, i que va néixer el 2006, per presentar-se en les eleccions catalanes.

Ciutadans neix per fiscalitzar les actuacions de l’Ajuntament de PLF i amb la intenció de generar propostes polítiques més socials i dirigides cap a la ciutadania. Ho explica el seu portaveu a la nostra localitat Juan Antonio Sánchez.

De tota manera, Sánchez explica que tenen els ulls posats en les properes eleccions municipals previstes pel 2015, en les que hi volen presentar candidatura. Diu el dirigent que cal una regeneració de la classe política local i que l’objectiu és treure representació a PLF per poder incidir en les polítiques que es fan des de l’Ajuntament.

Actualment el partit té 9 diputats al parlament de Catalunya i 3 regidors en diferents ajuntaments. De tota manera les recents enquestes li donen un augment significatiu de la seva representació al Parlament català arran de la seva oposició al nacionalisme i a l’independentisme català.