radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El PP munta autocars per anar a la concentració de la Hispanitat a BCN

El PP munta autocars per anar a la concentració de la Hispanitat a BCN

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 773 0

Aquests proper dissabte es fa a BCN una concentració a la pl. de Catalunya amb la intenció de reivindicar l’espanyolitat de Catalunya.

Aquesta concentració, prevista pel migdia, es fa just un mes després de la gran cadena humana per la independència de l’11 de setembre,i vol visualitzar als partidaris del manteniment de l’status quo en contra del creixent moviment independentisme.

Per poder ser a BCN aquest dissabte el PP de PLF ha completat ja un autocar i ha obert inscripcions per un 2n. Els vehicles sortiran de l’avd Costa Brava a 2/4 de 10 del matí i passarà per St. Genís i Mas Reixach abans d’enfilar-se cap a BCN per assistir a la festa convocada per la plataforma ‘Som Catalunya, somos España’. L’entitat diu que vol defensar una Catalunya de tots dins d’una Espanya plural.

Ja l’any passat es va fer una manifestació amb aquest objectiu també convocada per la plataforma. A la concentració de dissabte s’hi ha sumat diferents entitats, plataformes i rep el suport de partits polítics.

Encara entorn a la celebració del dia de la Hispanitat, el PP de PLF muntarà una carpa informativa aquest dimecres i divendres per tal d’explicar els seus posicionaments entorn a la independència i també sobre política local.

En aquesta carpa també hi seran membres de la plataforma ‘Som Catalunya, somos España’, organitzadora de la concentració de dissabte.