URGENT

El Maresme tanca la millor campanya turística dels últims 3 anys

Compartiu aquesta història

 

Ahir es van presentar les dades relatives a l’última temporada turística a la nostra comarca.

Durant juliol i agost, han estat ocupades de mitjana 9 de cada 10 places hoteleres del Maresme, tot i que ha estat el mes d’agost el que ha registrat un 94.5% d’ocupació, el que suposa 4 punts per sobre que l’any passat.

En el cas dels càmpings, al juny van registrar una ocupació 12 punts superior que fa un any. Al juliol també va ser un 4,5 punts per sobre i a l’agost un 2,4 més que l’any passat. Per nacionalitats, els nostres visitants majoritàriament han estat russos, alemanys, espanyols, britànics i francesos.

En roda de premsa, el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha assegurat que aquesta temporada turística presenta les millors dades dels darrers 3 anys, tornant a xifres similars a les d’abans de la crisi. Martínez ha expressat la seva “satisfacció” per la línia de treball que s’ha establert amb els municipis, i ha destacat el posicionament del Maresme com a “comarca capdavantera en turisme gastronòmic en mercats de proximitat”.

Per la seva banda, el president del Consorci de Turisme, Jaume Borrell, ha explicat que en aquest mandat han actuat amb cinc criteris que, sense renunciar al sol i platja, ha treballat el turisme cultural, de qualitat i sostenible. També, des del consorci s’ha donat suport a les poblacions petites i a les de l’interior per millorar el seu posicionament turístic i la seva promoció.

Una altra dada que demostra la importància del Maresme és que, segons el CCM, el turisme a la nostra comarca representa aproximadament el 51% dels ingressos per taxa turística de la marca Costa Barcelona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics