radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Endesa fa millores per millorar la qualitat i la continuïtat del servei

Endesa fa millores per millorar la qualitat i la continuïtat del servei

COMPARTEIX-HO
, / 694 0

 

Segons la companyia elèctrica ja s’ha finalitzat la implantació d’un nou sistema de manteniment basat en les últimes tecnologies a diferents subestacions de la comarca del Maresme. Uns treballs que volen millorar la seguretat d’aquestes instal•lacions i, per tant, la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als prop de 230 mil abonats que depenen d’aquestes instal.lacions.

En concret, s’ha dotat els equips de manteniment de 6 subestacions d’unes unitats portàtils tipus tauletes tàctils i d’un nou programari informàtic. D’aquesta manera els inspectors poden focalitzar més fàcilment els punts que cal revisar i recollir dades que després seran tractades de manera unificada a tot el territori, la qual cosa permet fer un anàlisi més acurat i aplicar els criteris idonis per aconseguir un funcionament òptim dels equips.

L’actuació beneficia clients de les subestacions Calella, Mataró, Tordera, Santa Susanna i Premià de Dalt.