radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » L’amateur guanya el 2n partit de la temporada contra el Blanes

L’amateur guanya el 2n partit de la temporada contra el Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 513 0

 

L’equip palafollenc, que aquesta temporada juga al grup 16è de la 3a catalana, ha aconseguit una treballada victòria contra el Blanes per 0 a 2. Els dos gols, marcats a la 2a part, van ser obra d’Alejandro.

Tot i que la temporada va començar en derrota, els dos partits següents, corresponents a la 2a i 3a jornada, els palafollencs han guanyat els seus partits. Això fa que sumi 6 punts en aquest campionat, situant-se ara en 3a posició a la classificació.

La propera jornada l’amateur viatjarà al camp de l’Aro, l’únic equip del grup que ha aconseguit sumar els 9 punts disputats fins ara.

El cadet palafollenc també ha doblegat el seu rival d’aquesta jornada el quatre vents blanenc. Els locals no van poder fer res contra els palafollencs que es van imposar per 0 a 4 en el seu primer partit de la temporada. Tot i la golejada, el cadet és 3r a la taula.

Per la seva banda l’infantil va caure derrotat al camp del Breda per 2 a 1, després que Noel retallés diferències al minut 65.

La propera jornada jugaran contra el Tossa, que encara no s’ha estrenat al campionat.