Blanes estrena fira de vehicles d’ocasió

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper cap de setmana la ciutat acollirà la 1a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, que es podrà visitar ja divendres a la tarda i fins diumenge. Aquesta fira, organitzada per l’Ajuntament, preveu una concentració de més de 150 vehicles de les principals empreses automobilístiques, amb un total de 14 marques representades.

La previsió és que a banda de turismes, els visitants també hi puguin trobar vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines, monovolums o 4 x 4.

El recinte firal ocuparà uns 14.000 metres quadrats i estarà situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports dels Pins, a tocar del centre. Els visitants podran arribar fins a la mateixa fira en cotxe i podran aparcar de manera gratuïta al seu costat, ja que des d’ahir la zona blava que hi ha a la zona, ha deixat de funcionar fins al proper estiu.

Amb aquesta fira, l’Ajuntament de Blanes vol contribuir a la reactivació de l’economia local pel en aquest primer certamen hi participaran una 10a d’empreses de la ciutat. La Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes aglutinarà una àmplia oferta de vehicles, així com també s’oferirà una atractiva proposta de caràcter lúdic. La fira està oberta el cap de setmana de 10 a 8 i el divendres de 6 a 8 de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics