URGENT

Tordera aprova la creació d’horts socials

Compartiu aquesta història

L’últim ple municipal que es va celebrar a l’Ajuntament de Tordera va finalitzar amb l’aprovació per unanimitat d’una moció que impulsa la creació d’horts socials al municipi.

La proposta, presentada pel grup municipal del Partit dels Socialistes Catalans, destaca la creació d’una comissió que desenvolupi i posi en marxa el projecte.

Aquesta comissió, formada per representants dels partits polítics que composen l’Ajuntament, tindrien com a objectiu elaborar l’estudi i aprovar-lo abans que finalitzi el 2013, per tal que les possibles assignacions econòmiques puguin constar als pressupostos municipals de l’any que ve.

Aquesta idea d’horts socials també s’ha posat en marxa a Calella, tal i com informàvem fa uns dies, i ja hi ha força municipis que estan estudiant la seva creació. I es que la seva principal funció és la d’ajudar a les persones que es troben a l’atur o en risc d’exclusió social, a la vegada que es tornen a posar en marxa terrenys sense activitat, o amb un baix nivell d’explotació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics