URGENT

PLF es prepara per començar el joc de l’Assassí de la Safanòria

Compartiu aquesta història

La Festa Major de PLF s’apropa, però tota punta que enguany es tornarà a repetir una sèrie de crims causats per uns assassins que duen una pastanaga com a arma.

L’Esplai el Pas torna a organitzar per les festes del municipi una nova edició de l’Assassí de la Safanòria, després de l’èxit de l’any passat.

Per aquest any, els organitzadors ja han estat escalfant motors amb una sèrie de muntatges que han repartit per tot el poble, així com vídeos promocionals de l’esdeveniment.

El joc de la pastanaga durarà tot el període de festes, i consisteix en matar-se d’una manera fictícia entre els participants, coneixent qui ha de ser la teva víctima, però sense saber qui et pot matar, mitjançant una targeta amb les dades de la teva víctima.

L’arma, com diu el nom del joc, serà una pastanaga, que s’haurà de clavar a la panxa o a l’esquena de la persona a qui s’ha de matar.

Però alerta, les víctimes es podran salvar de morir si trenquen la safanòria de l’assassí, o si bé es despullen abans de ser tocats.

 

Per tal d’evitar que els participants s’amaguin gaire per evitar ser morts, la organització ja ha muntat un dispositiu per apropar-los als seus contrincants, tal i com ens explica la monitora de l’Esplai el Pas, Marian Delgado.

La organització també vol motivar a jugar a totes aquelles persones que l’any passat no van participar.

Les inscripcions per poder participar s’hauran de fer aquest divendres de 12 a 1 del matí, i de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre, a la Plaça del Fòrum Palatiolo, davant del MiD.

Per apuntar-se caldrà portar una foto de carnet de la persona participant i una fotocopia del DNI, a la vegada que hauran d’omplir un formulari. Les bases de l’esdeveniment estan penjades a la plana web de l’Ajuntament de PLF, així com qui vulgui més informació, també es pot dirigir a facebook.com/eljocsorpresa.

Recordem que la Festa Major d’enguany s’ha avançat uns dies per no fer coincidir els dies grans amb dies laborables. D’aquesta forma, el tret de sortida el donarà el pregó, ambientat en el musical de West Side Story, el dijous dia 5 de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics