URGENT

Un ertzaina salva un nen d’ofegar-se a Pineda

Compartiu aquesta història

Un ertzaina del País Basc ha rescatat a un nen belga de morir ofegat a la piscina d’un hotel de Pineda que no comptava amb socorrista, ja que per llei, segons les mesures d’aquesta no era obligatòria la seva presència.

Segons va explicar a Radio Bilbao-Cadena Ser, l’agent va rescatar al nen de tres anys del fons de la piscina sense respiració i sense batecs al cor.

El policia de la Ertzainetxea, que estava gaudint dels seu últim dia de vacances, va veure una ombra al fons de la piscina i a uns pares molt alterats. Al comprovar que es tractava d’un nen cap per avall inconscient, va llançar-se a l’aigua sense dubtar-ho i el va poder treure a la superfície. Un cop a terra, li va practicar les tècniques de reanimació que coneixia, i va poder aconseguir salvar-li la vida.

El nen va ser traslladat a l’hospital de Calella en estat de poca gravetat, i segons Europa Press, el nen ja ha tornat a l’hotel amb els tres membres de la seva família.

Cal destacar que després de la tasca, l’agent basc va ser acomiadat de l’hotel com a un heroi, tot i que ell ha respost que ha actuat com ho hauria fet qualsevol pare.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics