URGENT

Tordera concentrarà els seus principals actes de Festa Major aquest proper cap de setmana

Compartiu aquesta història

Si bé el programa de festes de Tordera ja ha celebrat diferents esdeveniments els dies passats, el gruix de les activitats es concentraran aquests propers dies, amb motiu de la Diada de Sant Bartomeu.

Encara que aquesta nit la ciutat ja celebrarà un recital d’havaneres i presentarà els candidats a hereu i pubilla de la vila, les fetes començaran oficialment amb el pregó de Festa Major de divendres.

Aquesta any, els encarregats d’anunciar l’inici de les festes seran els jugadors del Club Patí Tordera, per tal de commemorar el seu ascens a l’OK Lliga, la màxima categoria estatal d’hoquei patins.

Cal advertir, però, que les persones que vulguin assistir al pregó es poden trobar amb dificultats per circular per la població, ja que unes hores abans es celebrarà el tradicional Correfoc pels carrers de la vila.

La jornada de dissabte estarà marcada per les activitats que es desenvoluparan entre els gegants i els recitals musicals de Festa Major, així com multitud d’activitats relacionades amb l’esport.

Després dels actes i els esdeveniments de diumenge, el cap de setmana finalitzarà amb la proclamació de l’hereu i la pubilla de Tordera en mig d’un ball popular .

Els actes de la Festa Gran s’allargaran fins al dissabte 31 d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics