URGENT

La PAH de Blanes atén al voltant de 700 casos en els últims dos anys

Compartiu aquesta història

La organització de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Blanes des de que va començar a funcionar farà dos anys, ja ha atès 700 casos. I segons la seva portaveu a Blanes, Emma Torres, mai no s’ha arribat a fer cap desnonament en el que hi hagi intervingut la Plataforma.

Si ve els orígens de la PAH es remunten a l’any 2009 a Barcelona, amb el pas del temps aquesta s’ha anat estenent pel territori, fins arribar també a països estrangers.

Aquesta extensió ha provocat que actualment hi hagin 160 entitats arreu, que es declaren pacifistes i amb el diàleg com a arma davant dels desnonaments.

La PAH forma part de la Taula Local per Dret a l’Habitatge de Blanes que es va posar en marxa al desembre del passat any. En aquesta taula també hi ha entitats socials blanenques que treballen en els àmbits solidaris, així com el Col•legi d’Advocats de Girona i el mateix Ajuntament de la localitat, a través dels Serveis Socials.

La funció d’aquest organisme es tractar aquells casos en els que les famílies estiguin en situacions compromeses amb els bancs, i provar de donar-lis un cop de mà.

Durant tres setmanes, està previst que es suspenguin les assemblees de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, i aquestes es reprendran el 29 d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics