URGENT

Un llamp provoca un incendi a Lloret

Compartiu aquesta història

Les tempestes d’aquesta matinada, acompanyades de gran quantitat d’aparell elèctric, han provocat un incendi a un jardí particular d’una finca del carrer de la Selva de Lloret de Mar sobre les 4 de la matinada.

Per tal d’extingir les flames s’han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers, que al arribar el foc ja estava apagat per la intensitat de la pluja.

A aquest incendi se li ha sumat un de més important, que ha cremat en el municipi del Port de la Selva, i pel qual han calgut dotze dotacions dels bombers, i un helicòpter per revisar la zona.

Si ve la tempesta d’aquesta matinada ha tingut una gran espectacularitat i una gran intensitat, no ha deixat grans registres d’aigua. En el cas de PLF, únicament 3 litres per metre quadrat i petites incidències en l’enllumenat.

Per tal d’evitar els incendis a les zones forestals, el Gencat recorda que està prohibit fer foc tant al bosc com a les cases de les urbanitzacions des del passat 15 de març fins al 15 d’octubre, a no ser que se’n rebi l’autorització des del Departament de Medi Ambient i Habitatge a través de l’Ajuntament.

A més, per tal d’evitar focs provocats per causes naturals, es recomana mantenir les finques netes de vegetació.

Des dels bombers s’insisteix que en el cas que algú vegi, o cregui observar un foc o una columna de fum, truqui immediatament al telèfon d’emergències, el 112.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics