URGENT

Pineda habilitarà un espai per fer graffitis

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Pineda ha fet un pas endavant per tal de prevenir les pintades a la via pública, en el mobiliari urbà i als edificis privats. Aquest Pla de prevenció tractarà d’evitar els danys estètics i el malestar que provoquen els graffitis entre els ciutadans.

El projecte consistirà en quatre línies d’actuació. En primer lloc, es crearan espais a diversos punts del municipi on fer graffitis. A més a més, anualment en aquests espais també s’organitzaran concursos de graffiters.

La segona línea d’actuació anirà vinculada amb una sèrie de campanyes d’informació que tenen la intenció d’ensenyar i conscienciar els joves que realitzen aquest tipus de pintades.

Un altre punt del projecte consistirà en la orientació d’aquelles persones que han patit les pintades, sobre com han de formalitzar la denúncia i la reparació dels danys.

Per finalitzar, el quart punt d’actuació anirà en relació amb el control i la sanció de les pintades.

Aquest pla de prevenció té com a objectiu la limitació dels graffitis i establir-ne un control. A més, pretén conscienciar als joves, ja que aquest tipus d’activitats poden arribar a ser sancionades amb 400 euros de multa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics