URGENT

Lloret aplicarà una prova pilot per actualitzar els seus espais turístics obsolets

Compartiu aquesta història

La directora general de turisme de la Generalitat, Marian Muro, ha anunciat que estudien aplicar una prova pilot a Lloret de Mar que tindrà com a objectiu reconvertir les destinacions turístiques obsoletes.

Per a posar en pràctica aquest projecte, caldrà que els empresaris estiguin disposats a invertir diners per modernitzar els seus establiments, una vegada s’hagi fet l’estudi sobre aquells espais que cal millorar, i quins són la prioritat a l’hora d’intervenir.

Aquest va ser un dels acords que van sortir de la 1a jornada de la Mesa Empresarial del Turisme, que va acollir els empresaris turístics de la localitat. En el conjunt de tots els pactes, l’objectiu comú serà potenciar les mancances que presenta Lloret de Mar, i rellançar d’aquesta forma la destinació.

En el marc de les operacions s’esperen noves inversions privades i una millora de la imatge turística de Lloret, sense que això suposi cap intervenció de l’administració pública.

D’aquí a 4 mesos s’espera tenir enllestida la llista de prioritats i aquestes es presentaran per aconseguir els fons europeus.

En les jornades empresarials, on també va participar el conseller d’Empresa i ocupació, Felip Puig, es va anunciar que si el projecte revitalitzador dels espais obsolets funciona a Lloret, aquest s’estendrà per la resta de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics