radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Santa Susanna posarà en marxa la zona blava al Passeig Marítim

Santa Susanna posarà en marxa la zona blava al Passeig Marítim

COMPARTEIX-HO
, / 946 0

L’ajuntament d’aquesta població iniciarà aquest proper cap de setmana una prova pilot d’aparcament de pagament a l’Avinguda del Mar. D’aquesta forma, el consistori pretén resoldre els problemes d’aparcament al passeig durant els mesos d’estiu.

Està previst que la zona blava entri en funcionament a finals de setmana, i aquesta s’allargarà durant tot el període estival.

Segons explica el consistori, el preu d’aparcament per dia sencer serà d’uns 5 euros.

A la vegada, l’estació de rodalies de Santa Susanna ja va traslladar ahir la oficina de venda de bitllets de tren, la qual ara es troba situada a la mateixa Avinguda, en la mateixa instal•lació que abans disposava la policia local. De forma que compartirà espai amb l’Oficina de Turisme, creant un punt integral per als viatgers i turistes.

Amb aquest nou equipament es pretén dinamitzar el servei i evitar les cues gràcies a les noves màquines expenedores que estaran situades a l’oficina.

Segons les dades recollides, l’estació de Santa Susanna es una de les més utilitzades de la L1 de Renfe, amb una mitjana de 3.500 viatgers diaris durant la temporada d’estiu.