radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’Ajuntament fumigarà els arbres del carrer Passada

L’Ajuntament fumigarà els arbres del carrer Passada

COMPARTEIX-HO
, / 678 0

Demà dijous,a partir de les 6 del matí,els arbres del carrer Passada seran fumigats per una brigada especial de tractament vegetal. Per aquest motiu, des de la Regidoria de parcs i jardins de l’Ajuntament, s’avisa als veïns de la zona per tal que prenguin totes les precaucions necessàries.

En aquest sentit, el consistori recomana tancar les finestres i les portes dels habitatges per evitar l’entrada del producte als domicilis, tancar les terrasses, i en general, facilitar les tasques de fumigació a l’equip encarregat.

Les tasques de fumigació es faran a primera hora del matí, i no es preveu que l’operació requereixi d’uns treballs prolongats.