URGENT

Els alumnes de 5è i 6è de PLF aprenen a tenir una revetlla de St. Joan segura

Compartiu aquesta història

 

Membres de Protecció Civil, de la Policia Local, Creu Roja i dels Diablesfolls han visitat les dues escoles de PLF per tal de donar consells de seguretat sobre com manipular pirotècnia als alumnes del cicle superior de primària.

Aquesta iniciativa, nova a la nostra vila, pretén educar als usuaris potencials de petards i coets per tal que tinguin una revetlla segura i que el que ha de ser una festa no acabi a l’hospital. Ho explica Ainoa Pla, membre dels diablesfolls, la colla de diables de la nostra vila.

Ahir les xerrades es van fer als alumnes de Les Ferreries i avui al cicle superior del Mas Prats. Els qui donen els consells de seguretat fan especial incidència en la correte manipulació dels petards. En especial que sempre s’encenguin al terra, que no es tirin els uns als altres o que si no ha esclatat, no es vagi a buscar. Diu Ainoa Pla que amb les xerrades els alumnes agafen consciència de tenir una revetlla segura.

A banda dels consells ja donats també es recomana comprar la pirotècnia en establiments autoritzats, no guardar-la a les butxaques i llegir sempre les instruccions d’ús.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics