radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Inici » Blanes estrena les 2.000 noves places de zona blava

Blanes estrena les 2.000 noves places de zona blava

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 528 0

 

Aquestes noves zones de pagament es posen en marxa a diferents punts del municipi i estaran en marxa durant la temporada d’estiu, fins al 15 de setembre.

Aquest cap de setmana s’han estrenat aquestes zones blaves que gestiona l’empresa Saba, la mateixa que té l’aparcament soterrat del passeig de mar.

Aquest passat cap de setmana, també s’han posat en marxa les zones grogues, exclusives per a persones que paguen l’impost de vehicles a Blanes i tenen el distintiu acreditatiu que facilita l’Ajuntament.

En concret, hi ha fins a quatre noves àrees d’estacionament regulat per pagament que estaran en marxa 7 dies a la setmana de9 del matí a 9 del vespre. La primera d’aquestes àrees, amb unes 500 places, agafa la zona turística dels Pins, el passeig de Catalunya, el passeig de s’Abanell i el carrer Esperança. La segona àrea, amb gairebé un miler de places, és a l’esplanada rere l’antic pavelló. La tercera zona és a l’avinguda de Madrid i la quarta, a la cala Sant Francesc .

Aquestes places de zona blava tindran un cost de 0,50 euros mitja hora, mentre que l’hora costarà 1,25 euros. També hi haurà preu per dia complet, que serà de sis euros, o mig dia, que serà d’uns quatre euros. Les persones que tinguin el distintiu de pagament dels impostos a Blanes també tindran descomptes a les zones blaves.

Pel que fa a les zones grogues, aquestes es troben situades principalment a tres zones: Els Pins, Racó d’en Portas i s’Auguer.