URGENT

Comença el procés de sol•licituds d’ajudes al casal d’estiu

Compartiu aquesta història

 

Des d’avui dilluns ja es poden presentar les demandes d’ajudes econòmiques per al casal d’estiu de PLF d’aquest any.

Són ajudes que subvencionen part del cost als participants d’aquesta activitat estival. Per poder sol•licitar aquests ajuts cal haver seguit el procés de preinscripció i el pagament de la corresponent quota.

De fet des de fa un any es segueix aquest procediment d’esperar al pagament de la quota, ja que anteriorment hi havia sol.licituds de participants que no havien estat acceptats a l’activitat o que no s’havien acabat matriculant.

Qui vulgui optar a aquestes ajudes, cal formalitzin la sol•licitud a l’Àrea de Serveis Socials de PLF, al carrer Francesc Macià 1.

D’altra banda, a primers de juliol s’obrirà el termini per demanar les ajudes al menjador escolar , que atorga el Consell Comarcal, però que es gestionen també des dels Serveis Socials de PLF.

La sol•licitud d’ajudes pel menjador escolar es tramiten igual que les del casal d’estiu. És a dir, cal una cita prèvia amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament que orientarà i donarà a conèixer els requisits necessaris.

Els dos ajuts s’atorguen a partir de diferents barems, el més important el d’ingressos de la unitat familiar que determinen si es concedeix l’ajuda econòmica o es denega.

La principal diferència entre les dues ajudes és la valoració dels ingressos de la família, ja que una valora els últims 6 mesos d’ingressos, mentre que l’altra només valora els actuals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics