radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat començarà la remodelació del pavelló antic passat l’estiu

Malgrat començarà la remodelació del pavelló antic passat l’estiu

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 681 0

 

Aquesta és la previsió amb la que treballa el consistori, després que ja s’hagin obert les ofertes presentades per les empreses que opten a fer les obres de remodelació del pavelló.

El que caldrà fer primer és un càlcul d’estructura per saber si les parets del pavelló antic pot suportar una nova coberta que es preveu. Si no hi ha problema, l’execució de l’obra serà més ràpida, però si cal reforçar l’estructura les obres s’allargarien més. Per fer les obres, l’Ajuntament compta amb diferents subvencions per valors d’uns 900 mil €. Ho ha explicat a RP, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

Un cop obertes les pliques, ara el consistori estudia les ofertes i preveu poder adjudicar els treballs abans d’acabar aquest mes de maig. Tot i això la prìopia alcaldessa confirma que les obres no es podran començar, fins la tardor. Això vol dir que les obres coincidiran amb l’inici de les diferents temporades dels equips esportius que juguen en aquest pavelló.

Això obligarà a traslladar aquesta activitat esportiva a d’altres instal•lacions. En aquest sentit Campoy explica que estan intentant homologar les pistes de l’escola St. Pere Chanel, per tal que acollin la competició oficial mentre duren les obres. En el cas de necessitar algunes millores, el consistori es faria càrrec del procés d’homologacions. En el cas que no fos possible homologar aquestes instal.lacions, Campoy afirma que buscaran altres instal.lacions en poblacions veïnes, com PLF.

Fa temps que els equips que juguen al pavelló antic reclamen una reforma a fons de la cuberta, que presenta desperfectes i goteres, cosa que deixa el pavelló impracticable, provocant problemes als equips que hi competeixen.

La remodelació d’aquesta instal•lació era un dels 10 punts que reclamava CiU per facilitar l’aprovació dels pressupostos municipals d’aquest curs