radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » PLF celebrarà el Dia de la Dansa aquest proper dissabte

PLF celebrarà el Dia de la Dansa aquest proper dissabte

Cultura

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 752 0

D’entrada es preveia fer el ‘passat cap de setmana però, la pluja va obligar a ajornar-la. Finament l’escola de Música i Dansa de PLF ha informat que la celebració es trasllada al proper dissabte dia 4.

Serà llavors quan els alumnes de dansa del MiD oferiran diferents actuacions itinerants per celebrar el da Mundial de la Dansa que es commemorava ahir dilluns arreu del planeta.

L’activitat començarà a la Plaça del Fòrum Palatiolo, a tocar del MiD. A partir d’aquí, com si d’una cercavila es tractés les alumnes s’aniran movent per PLF oferint actuacions en diferents places. El recorregut serà Plaça del Teatre, Plaça de Poppi, Pl. Major i finalment, l’última parada es farà a la Plaça de les Valls d’Ax, on tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa, coincidint amb el mercat setmanal. La cercavila començarà a les 11 h al primer escenari.

L’altre activitat suspesa per la pluja aquest cap de setmana, la Fira Medieval, encara està pendent de confirmar nova data, tot i que es preveu que serà ja al mes de juny quan pugui fer-se, ja que aquest mes de maig ja hi ha programada la tradicional Fira de Primavera prevista pel dissabte dia 25.