URGENT

18 empreses es presenten per fer les obres de la nova caserna de policia

Compartiu aquesta història

 

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de PLF estan estudiant i valorant les propostes presentades per les 18 empreses que opten a fer les obres de la nova caserna de la policia local i jutjats de Pau. Dijous es van obrir les pliques de les empreses que s’han presentat al concurs i en breu s’adjudicaran un cop revisades i valorades les millors opcions. De les 18 empreses en destaquen que n’hi ha de fora de Catalunya, com ara companyies d’Extremadura i Andalusia, i que, d’altra banda no n’hi ha cap de la nostra localitat tot i els intents fets per l’Ajuntament per animar a empreses locals a presentar-se al concurs. Ho explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí,

Un altre dels factors destacats del concurs, és que alguna de les propostes realitzades per les empreses han fet destacades davallades al pressupost previst. Així el plec de clàusules preveia que els obres costarien uns 438 mil€, mentre que alguna de les empreses ha rebaixat aquesta quantitat fins en uns 150 mil €, el que suposa una rebaixa del cost de l’obra d’un 34% menys sobre el previst inicialment.

Tot i això, no només es valora l’apartat econòmic, pel que ara s’està estudiant les propostes i es preveu que en una setmana ja es conegui l’empresa que farà les obres. D’entrada es preveu que els treballs durin uns 10 mesos des del seu inici.

La nova caserna de policia compta amb diferents subvencions per cobrir el cost. Si finalment costa menys del previst, el consistori afirma que el sobrant es destinarà a altres inversions.

Recordem que les intencions són rehabilitar un dels antics mòduls escolars de la Pl. Del Fòrum Palatiolo per transformar-lo en la nova carena i jutjats de Pau de la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics