radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » RP prepara una programació especial per St. Jordi

RP prepara una programació especial per St. Jordi

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 713 0

 

Amb motiu de la diada de les lletres catalanes, aquesta emissora alterarà la seva programació habitual i durant al matí i a la tarda es faran edicions especials dels programes musicals Matins 107 i tardes Punt 7. Així de 9 a 1 hi haurà programació musical amb locució de Jordi Pratsevalls i a la tarda de 4 a 8 amb Eduard Ortega. Durant aquests programes es sortejaran llibres de les llibreries Colors de PLF i Pilona de Malgrat i Roses decorades de la Floristeria Tot Jardí de PLF. Per participar en aquest sorteig només cal estar pendent dels programes i seguir les indicacions.

 

A més els informatius i butlletins horaris es faran des de diferents indrets de la nostre vila, per tal de fer-nos arribar el desenvolupament de la diada arreu del nostre municipi.

La jornada literària coincideix enguany en dimarts, dia que a RP s’emet el programa Per no dir res, dedicat a la cultura i als llibres. És per això que demà el programa sortirà per primera vegada dels estudis de la ràdio i s’emetrà en directe des de la biblioteca municipal de PLF de 8 a 9 del vespre, amb la possibilitat que qui ho vulgui pugui assistir com a públic.

Així RP torna a respondre al St Jordi fent ràdio al carrer i regalant roses i llibres als seus oients.