radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Divendres, 23:25 -00:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Inici » 3 nous diputats maresmencs al Parlament

3 nous diputats maresmencs al Parlament

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 608 0

 

 

El canvi d’escons de CiU al Parlament català ha permetrà l’entrada a l’hemicicle de 3 nous diputats de la nostra comarca.

Es tracta del president d’Unió Democràtica de Catalunya al Maresme, i secretari d’organització del partit a nivell general, Benet Maimí, del seu homòleg de CDC, Joan Morell i de Roger Montañola, secretari general d’Unió de Joves.

Aquests tres nous diputats accedeixen a la cambra després de la renuncia dels consellers Felip Puig, Ramon Espadaler i Germà Gordó, que abandonaran el seu escó al ser consellers de la Generalitat.

 

Després de les últimes eleccions, CiU es va quedar sense representants del Maresme a l’hemicicle. Ara, que els consellers abandonaran el seu escó, la comarca recupera 3 representants al Parlament.

Maimí viu a Arenys de Mar, Morell és regidor de Pineda, i Montañola resideix a Premià de Dalt.

Amb els tres nous parlamentaris nacionalistes, el maresme passarà de 3 a 6 representants a la cambra, després de Salvador Milà, d’Iniciativa, Alicia Romero del PSC i el també regidor a Pineda, Pere Aragonés d’Esquerra.

Al principi de la legislatura ja es va propiciar el relleu d’altres consellers nacionalistes al Parlament. És el cas de Santi Vila i Neus Munté, consellers de Territori i Sostenibilitat i de Benestar i Família. Així només quedarà a la cambra, amb responsabilitats de govern, el president Mas, la vicepresidenta Joanna Ortega, Irine Rigau a Ensenyament i Josep Maria Pelegrí a Agricultura.