radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’infantil de bàsquet guanya i es manté líder

L’infantil de bàsquet guanya i es manté líder

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 719 0

 

Dels 22 partits jugats fins ara, l’equip palafollenc només n’ha perdut 2. Aquest és el mateix bagatge que Olot i Lloret, els tres equips que ocupen els primers llocs de la taula. El PLF és líder per basquet average. L’última victòria ha estat a la pista del Celrà per 41 a 46. La propera jornada serà contra el Llagostera, 4t classificat.

El sènior va caure a casa del Castelló per 74 a 58. Nova derrota que condemna a l’equip a mantenir-se com a penúltim classificat. La propera jornada rebran al Palauet al Porqueres que són 8s a la classificació.

El sots 21, va guanyar ajustadament a la pista del Palamós. Només 2 punts a munt pels palafollencs; 45 a 47. La propera setmana l’equip jugarà a casa contra el Figueres que dels 6 partits jugats només n’ha guanyat 1. El Sots 21 manté la 2a plaça de la classificació de la la 2a fase de la lliga.

També és segon l’equip juvenil tot i perdre a la pista del Montessori Palau, per 67 a 49. Aquesta és l’única derrota de l’equip en aquesta fase final, en el que ja porta 4 victòries. Aquest proper cap de setmana el junior rebrà al Palauet al Banyoles, que només ha sumat 1 victòria en la 2a fase