URGENT

Restriccions de trànsit a Malgrat, Sta Susanna, Pineda i Calella per una prova esportiva

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge es celebra a l’Alt Maresme la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme, per la qual cosa, hi haurà alteracions a la mobilitat al nord de la nostra comarca.

L’inici del recorregut està previst a les 9.30 h des de Calella. Després de passar per Pineda, Sta. Susanna i Malgrat es retornarà cap a Calella.

El recorregut serà seguint el litoral d’aquestes poblacions de l’Alt Maresme.

En aquest sentit, la policia local de Malgrat informa que es restringirà la circulació de vehicles a la zona del Passeig Marítim, al centre del poble, al sector de les fàbriques de la Pomereda i al carrer de Sant Esteve des de 2/4 de 10 del matí i fins com a mínim les 12 del migdia.

La prova atlètica s’ha traslladat al mes d’abril, per tal de situar-se en una millor posició al calendari de competicions, just un mes després de la Marató de BCN.

Una altra de les novetats és que en l’edició d’enguany, l’organització ha establert un conveni de col•laboració amb la Fundació Miquel Valls, que rebrà una donació solidària.

L’any passat el guanyador de la prova va culminar el recorregut, de més de 20km, en una hora i 6 minuts. La competició atorga premi en metàl•lic per als 3 primers classificats tant en categoria masculina com femenina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics